Foto Collectie The Birds

 

Een fotografisch verhaal als antwoord op een donkere periode waar de dagen zich vulde met intimidatie en bedreigingen. Het ongeloof zal altijd blijven hoe ik in deze onvoorstelbare werkelijkheid terecht kwam en dat mensen met misdadig gedrag er zo normaal uit zien.

Nog altijd klinkt het onschuldig als ik vertel dat dit verhaal begon met het huren van een paar vierkante meter muur bij een lokale winkel. De kneuterige en gezellige uitstraling bleek een web van frauduleuze leugens die plots op mijn eigen stoep stonden. Ik sloeg snel mijn vleugels uit, maar…..

Het werd een dure leerschool, dit betreur ik net dat ik veel meer zaken betreur in deze onfrisse zaak.

dat ik mijzelf in een onveilige situatie heb gebracht

dat ik mijn kinderen een periode vol stress hebben ervaren

dat zij kinderen hebben die opgroeien in hun werkgebied

dat misdaad blijkbaar loont

dat er veel meer slachtoffers zijn

en dat niemand hardop spreekt

Ik heb ook besloten niet te spreken, ik fotografeer.

 

[pp_gallery id=”185″]