open atelier

Mijn werkplek, atelier, en studio veranderen steeds meer in een cocon, vooral nu ik een nieuwe serie opbouw en verhalen vertel in beelden. Dit intensieve creatieve proces zal zeker nog tot begin 2025 doorgaan. Toch is het soms heerlijk om de deuren open te zetten en zowel letterlijk als figuurlijk te ventileren, frisse energie binnen te laten, ideeën te delen en de buitenwereld te ontmoeten.

Tijdens onze open dag is iedereen welkom om een kijkje te nemen in mijn wereld. Diverse bekende en nieuwe kunstwerken zullen tentoongesteld worden, en bezoekers krijgen de unieke kans om de verhalen achter de beelden te horen. Uiteraard krijgt u ook een exclusief kijkje in de keuken van mijn creatieve proces.

Voor kunstliefhebbers, fotografen en kunstenaars is het altijd een bijzondere ervaring om mijn atelier te bezoeken. Hier, waar de magie gebeurt, worden de verhalen in mijn hoofd vertaald naar beelden die iedereen kan bewonderen. Kom langs, laat u inspireren en ontdek de schatten die mijn cocon te bieden heeft.

Een Glimp Achter de Schermen: Mijn Atelier Open voor Bezoek

Kaat Stieber Art Studio – M.A.D. House

Berkenwoudenstraat 7

3072JA Rotterdam

Parkeren:

Parkeren kan eenvoudig voor de deur en is gratis. 

Binnenkort een volledige impressie van de werken in het atelier.