fine art portret

Een kunstwerk aan de muur dat nog specialer is.

De foto’s van Kaat Stieber hebben een zeventiende-eeuwse uitstraling, maar al snel zie je dat ze aan de sfeer van oude meesters een eigentijdse draai geeft. Zo combineert zij een serene sfeer met humor of op zijn minst iets onverwachts.

begeleiding van begin tot eind

Met volledige begeleiding vanaf de schets, de fotoshoot zelf, de styling, het editen van de beelden  tot het kunstwerk aan de muur. Een all in concept waarbij je in alle artistieke vrijheid ontzorgd wordt. Er wordt gewerkt met een vertrouwde leverancier in museum kwaliteit, bovendien kan het aan huis gekeverd worden.

uniek

kunst op maat

Een schilderachtig portret in renaissance stijl is de unieke eye catcher in uw interieur. Uw eigen model wordt in de puurste vorm vastgelegd zoals dat eeuwen geleden gedaan werd. In combinatie met de moderne technieken komt een vernieuwend en tijdloos beeld tot stand dat voor altijd gekoesterd kan worden. 

museum kwaliteit

Ieder kunstwerk is van museum kwaliteit, precies zoals alle kunstwerken van Kaat Stieber worden geproduceerd. Er zijn meerdere afwerkingen mogelijk.  Afhankelijk van de ruimte en persoonlijke smaak.

  • Fine Art prints
  • Dibond met coating
  • Plexiglas
  • Inlijsten