fine art portret

Een kunstwerk aan de muur dat nog specialer is.

De foto’s van Kaat Stieber hebben een zeventiende-eeuwse uitstraling, maar al snel zie je dat ze aan de sfeer van oude meesters een eigentijdse draai geeft. Zo combineert zij een serene sfeer met humor of op zijn minst iets onverwachts.

Welkom in de fascinerende wereld van op maat gemaakte kunst, waar jouw visie en creatieve verlangens tot leven komen. Als kunstenaar gespecialiseerd in het creëren van kunst op maat, bied ik een unieke en persoonlijke ervaring die jouw artistieke visie omzet in een tastbaar kunstwerk.

Stel je voor dat je een kunstwerk hebt dat perfect past bij jouw smaak, interieur of speciale gelegenheid. Met mijn expertise en passie voor maatwerk kan ik jouw ideeën en concepten vertalen naar een uniek kunstwerk dat speciaal voor jou is gemaakt. Of het nu gaat om een opvallend schilderij, een elegante sculptuur, een intrigerend mixed-media stuk of een ander artistiek medium, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakt kunstwerk voor je huis, kantoor, galerij of een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of jubileum, ik sta klaar om jouw artistieke dromen werkelijkheid te laten worden. Met mijn vakmanschap, creativiteit en toewijding zorg ik ervoor dat elk op maat gemaakt kunstwerk een meesterwerk op zichzelf is, dat de tand des tijds zal doorstaan en jouw leven verrijkt.

Durf de stap te zetten naar een kunstwerk dat speciaal voor jou is gemaakt. Neem vandaag nog contact met me op om jouw ideeën te bespreken en samen een uniek en betekenisvol kunstwerk te creëren dat jouw verhaal vertelt en een blijvende indruk achterlaat.Koester de speciale band met je geliefden en leg die onvergetelijke momenten vast met een reeks prachtige foto’s. In de studio kunt u terecht om meerdere foto’s van je dierbaren te laten maken, zodat je die kostbare herinneringen voor altijd kunt bewaren.

begeleiding van begin tot eind

Met volledige begeleiding vanaf de schets, de fotoshoot zelf, de styling, het editen van de beelden  tot het kunstwerk aan de muur. Een all in concept waarbij je in alle artistieke vrijheid ontzorgd wordt. Er wordt gewerkt met een vertrouwde leverancier in museum kwaliteit, bovendien kan het aan huis geleverd worden.

uniek

kunst op maat

Een schilderachtig portret in renaissance stijl is de unieke eye catcher in uw interieur. Uw eigen model wordt in de puurste vorm vastgelegd zoals dat eeuwen geleden gedaan werd. In combinatie met de moderne technieken komt een vernieuwend en tijdloos beeld tot stand dat voor altijd gekoesterd kan worden. 

museum kwaliteit

Ieder kunstwerk is van museum kwaliteit, precies zoals alle kunstwerken van Kaat Stieber worden geproduceerd. Er zijn meerdere afwerkingen mogelijk.  Afhankelijk van de ruimte en persoonlijke smaak.

  • Fine Art prints
  • Dibond met coating
  • Plexiglas
  • Inlijsten

Wie niet in dromen gelooft is geen realist.

kaat stieber

rotterdam