YouTube kanaal

Tijdens de pandemie heb ik een pauze ingelast voor alle fysieke workshops fotografie en de Masterclass Fine Art portret. In die periode heb ik gemerkt dat ik het miste anderen te inspireren, dit was het moment mijn YouTube kanaal te beginnen dat al even op mijn wensenlijst stond.

Er is op het gebied van Fine Art veel te leren en te vertellen, ik zal voorlopig genoeg onderwerpen en content hebben om videos over te uploaden. Ik ga eerst gewoon beginnen met deze nieuwe uitdaging en vertel meer over ieder project die ik de moeite waard vind om over te filmen.

Mijn doel is allereerst nog altijd mensen te inspireren, volg je hart en vertel het verhaal met beeld. Ook krijg ik dagelijks allerlei vragen over hoe mijn werken tot stand komen. Ik hoop een beter inzicht te geven met mijn videos over mijn werkwijze, van concept maken tot uitvoeren.

Hieronder een selectie, voor meer video’s op mijn YouTube kanaal klik hier