Invest

IN ART

quote.

LIGHT

FRESH AND SOFT

Twee verschillende opnames met aangepaste styling per foto sessie. Pure en lichte portretten afgewisseld met klassieke schilderachtige fotografie.

Session days

& DARK

TIMELESS CLASSIC

De zorgvuldige belichting en nabewerking zijn een duidelijke handtekening voor de portretten van Kaat Stieber die beloond werden met meerdere awards.

once a month

BRANDING

COMISSIONED

Voor een inspirerende samenwerkingen of branding kunt u contact opnemen. 

on request

FAQ

+ FINE ART FOTOSHOOT

De zorgvuldige belichting en nabewerking zijn een duidelijke handtekening voor haar portretten die beloond werden met meerdere awards. In haar fine art fotografie proef je haar verleden als theatermaakster en kostuumontwerpster, evenals voorliefde voor de oude schilderkunst. Met alle ervaring die zij opdeed in diverse schone kunsten valt met deze fine art portretten alles gepassioneerd samen.

+ STYLING

Zowel nieuwe als antieke kledingstukken, accessoires, bijzondere kapsels en bloemen worden gecombineerd met luxe hand gechilderde achtergonden.

+ EEN FOTOSHOOT BOEKEN

Fine Art Shoots zijn op reservering. Op de Facebook pagina worden regelmatig data bekend gemaakt.

U kunt hier meer informatie aanvragen: mail

Fine Art fotografie: uw geliefden als kunstwerk vastgelegd. Een tijdloos portret is van alle tijden.

VOORWAARDEN

Onder de copyright- en patentwet behoudt Kaat Stieber Art Photography het copyright van alle gemaakte foto’s. Het is een strafbaar feit om foto’s te kopiëren, op het scherm vast te pakken, te scannen of te reproduceren zonder schriftelijke toestemming van Kaat Stieber Art Photography. Nadat u digitale bestanden hebt ontvangen, heeft u de licentie om uw afbeeldingen voor persoonlijk gebruik te gebruiken.
Foto’s gemaakt tijdens fotosessies kunnen door Kaat Stieber Art Photography worden gebruikt voor weergave of marketingdoeleinden. Dit kan sociale media, literatuur of galerie  op deze website zijn. Dit is met het doel mijn fotografie en soms modellen te promoten, zodat de stijl van mijn fotografie zichtbaar wordt.
Een € 50,00 vergoeding is verschuldigd wanneer u uw fotosessie boekt en dit verzekert uw datum en tijd in de agenda. Deze vergoeding is niet-restitueerbaar maar volledig overdraagbaar naar een andere datum als er tenminste 5 dagen van tevoren wordt bericht. Dit omvat geen ziekte, omdat ik begrijp dat dit op elk moment kan gebeuren. Ik geef altijd de voorkeur om afspraken opnieuw in te plannen vanwege ziekte, omdat ik de allerbeste foto’s van je kind wil krijgen. Uw reserveringskosten worden afgetrokken van de kosten van uw fotosessie, waarvan het saldo op uw afspraak moet worden betaald.
Het gebruik van video-opnames en uw eigen camera is alleen in overleg tijdens uw fotosessie.
Door een fotosessie bij Kaat Stieber Art Photography te boeken, gaat u akkoord met alle bovenstaande algemene voorwaarden. Ik dank u voor uw respect.