art works

Compleet afgewerkte en ingelijste kunst direct uit de art studio Rotterdam.

art prints

Hoogwaardige prints in gelimiteerde oplage. shipping worldwide.

art book

Een bundeling van Kaat's meest iconische werken van de afgelopen jaren.

art book made in holland

gesigneerd – 108 pagina’s

Ode aan ons cultureel erfgoed

Kaat, die werd geboren op een Hollands eiland en voor theaterproducties 20 jaar lang de hele wereld over reisde, zet in haar werk haar Nederlandse roots centraal. Haar lichtgebruik is door Vermeer geïnspireerd en de grijsblauwe Nederlandse landschappen blijven terugkomen in haar werk. De stijl die Stieber geïnspireerd hierdoor heeft ontwikkeld wordt in zowel binnen- als buitenland in toenemende mate herkend en gewaardeerd. Ze is trots op de klassieke Nederlandse cultuur. Zo brengt Kaat binnenkort haar eerste kunstboek “Made in Holland” uit. Vier jaar werkte ze aan een serie verhalen over een Hollandse jeugd en de Hollandse identiteit. “Een ode aan ons cultureel erfgoed, ik kan oprecht trots zijn op ons kleine landje dat tegelijk ook zo groots is,” aldus Kaat.

art prints in limited edition

Fine Art Prints

gesigneerd

gelimiteerde oplage

diverse formaten

310 gram – extra zwaar papier, fluweelachtig glad met een fijne oppervlaktestructuur.

art direct from the artist

Op kunst kan je verliefd worden, dat is een persoonlijk proces en een eerste ontmoeting kan daarvoor nodig zijn. In de studio in Rotterdam is de galerie op afspraak te bezoeken en zijn de werken van dichtbij te bewonderen. 

Laat je informeren hoe het werk tot stand gekomen is, het proces en natuurlijk het verhaal achter het beeld.

Op afspraak is de studio geopend en er worden een aantal dagen georganiseerd met lezingen en andere feestelijkheden.

persoonlijke kunst aan de muur

Een kunstwerk aan de muur dat nog specialer is.

De foto’s van Kaat Stieber hebben een zeventiende-eeuwse uitstraling, maar al snel zie je dat ze aan de sfeer van oude meesters een eigentijdse draai geeft. Zo combineert zij een serene sfeer met humor of op zijn minst iets onverwachts.

Met volledige begeleiding vanaf de schets, de fotoshoot zelf, de styling, het editen van de beelden  tot het kunstwerk aan de muur. Een all in concept waarbij je in alle artistieke vrijheid ontzorgd wordt. Er wordt gewerkt met een vertrouwde leverancier in museum kwaliteit, bovendien kan het aan huis gekeverd worden.